Improve360 is ISO-compatibel

Improve360 is ISO-compatibel

Geplaatst op: 19 jul 2019
Categorie: Nieuws

Improve360 staat voor een nieuwe manier van samenwerken. Daar hoort continu met elkaar verbeteren bij. In een ISO-kwaliteitsmanagementsysteem is continue verbetering geborgd. Binnen Imporve360 zijn de ISO-normen volledig geïntegreerd, zodat het verbeteren een logisch gevolg is van het feit dat we in alles de mens die het betreft als vertrekpunt nemen.


In de afgelopen weken heeft Lloyd’s Register onderzoek gedaan naar de compatibiliteit van Improve360 met de ISO 9001:2015 normen en met trots presenteren we de verklaring die deze compatibiliteit aantoont.

Heb je een Improve360 certificaat behaald? Dan voldoe je daarmee ook aan de ISO normen. Dat is wat deze verklaring zegt. De verklaring kun je hier vinden en gebruiken om aan geïnteresseerden te laten zien dat je met jouw Improve360 certificaat ook aan de ISO normen voldoet.


De compatibiliteit met ISO is onze eerste stap. Een werkend kwaliteitssysteem faciliteren is namelijk maar één van onderdelen uit de scope van Improve360 (zie hier de hele scope). Het is voor Improve360 een middel om de vraag en het perspectief van de mens die het betreft consequent als vertrekpunt te nemen in alles wat te doen en met een uitvraag aan allen die ertoe doen te kijken naar waar we kunnen verbeteren.Om zo veilig, in samenhang, verbinding en met transparantie samen te kunnen werken. Zodat het meerwaarde oplevert voor iedereen die betrokken is.

En zo zetten we de samenwerking met Lloyd’s Register voort. De ISO is een basis. Maar het gaat om daadwerkelijk toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Lloyd’s zal met ons meekijken om te zien of Improve360 haar klantbeloften waar maakt en waar zij zelf kan verbeteren. Zo vormen we allemaal één grote verbetercyclus. En dat is precies waar het in de ISO ook om gaat.


Zoals je begrijpt, zijn wij enorm enthousiast over de stap die we gezet hebben en de stappen die nog gaan komen. Uiteraard zullen we je via de blog en LinkedIn op de hoogte houden van de resultaten van de volgende stappen.


Word je nieuwsgierig van ons verhaal en wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier van onze website.

Andere interessante nieuwsberichten: