Improve360: een netwerk organisatie

Een gezicht achter Improve360

Over ons

Wij organiseren ons als een netwerk. Wij verbinden ons graag met samenwerkingspartners die denken dat het beter kan.

Wij werken samen met partners die mensen en organisaties willen uitnodigen, uitdagen en inspireren om in beweging te komen.

Meedoen? We komen graag in contact!

Mijn werkzame leven begon als aspirant leerling op een afdeling voor mensen met psychiatrische aandoeningen, op dat moment was ik nog belachelijk jong. Maar wat een fantastische leerschool!

Zo'n 10 jaar geleden ben ik begonnen met de ontwikkeling van Improve360. Op dat moment had het nog niet de naam en vorm die het nu heeft. Inmiddels is het een beetje uit de hand gelopen met de borging van verschillende kwaliteitskaders gericht op duurzame kwaliteitsverbetering rondom de mens die het betreft. Mijn motivatie is overigens nog altijd dezelfde: iets willen bijdragen wat helpend is bij duurzame verandering en verbetering. Wat focus aanbrengt en houvast biedt om op koers te blijven om de mens die het betreft altijd als uitgangspunt te houden. Met als ultiem doel; dat zoveel mogelijk mensen, zo dicht mogelijk bij hun eigen essentie kunnen zijn en blijven. Ongeacht ziekte, ouderdom of een beperking. Dicht bij mijn essentie blijven is in alles wat ik doe mijn hogere doel en dat gun ik iedereen.